TFS

Anak Normah Normah Damanhuri, Liana Rosli Kantoi Tak Pakai Seluar Dalam?

Share:
Anak Normah Normah Damanhuri, Liana Rosli Kantoi Tak Pakai Seluar Dalam?SIAPA tak kenal Liana Rosli? Anak perempuan pelakon veteran Normah Damanhuri yang berulang-kali menimbulkan kontroversi panas dengan pelbagai video aksi lucah mempromosi jamu yang dijual.
Biarpun teruk dikecam rakyat Malaysia, namun ia langsung tidak memberi kudis kepada Liana atau mesra digelar Kak KM yang makin ligat mengetengahkan iklan berunsur lucah dan seksual demi menarik perhatian pengguna.

Dek kerana aksi ghairah dan mengoda yang ditonjol itu, ramai beranggapan wanita ini sudah hilang rasa malu.

Malah, ketika ini, sebuah video miliknya berjudul ‘Anak Normah Damanhuri Kantoi Tak Pakai Seluar Dalam’ turut menjadi trending menerusi laman sosial.

Ketika berita ini ditulis, video berkenaan sudah pun trending no 20 di Youtube Malaysia.

Pastinya ramai yang begitu ghairah mahu melihat aset wanita itu.

Dalam video itu, Kak KM mempamerkan hadiah yang diterima daripada pelakon Zulin Aziz.

Pun begitu, penampilannya dalam video itu nyata membuatkan sesiapa yang melihat beristighfar panjang.

Ini kerana, Kak KM hanya mengenakan blouse dan langsung tidak memakai seluar panjang lantas menampakkan seluruh bahagian kakinya.

Gara-gara cara pemakaian yang menjolok mata itulah, ada netizen beranggapan Kak KM tidak memakai seluar dalam sekali gus menampakkan bayangan kemaluannya.

Pun begitu, jika dilihat dengan lebih teliti, tidak kelihatan alat sulit pengusaha produk kecantikan Jus Sweet Dara seperti yang didakwa netizen.

Kami juga menonton video itu berulang kali dan kecewa.

Hakikatnya, imej Kak KM kita ni dah terlalu teruk, sehingga apa sahaja yang berbentuk seksual disebut, orang ramai menerimanya dengan mudah.

Pasti ramai yang terdetik benda itu benar tanpa menonton video yang dimaksudkan.

Jelas, dengan sikap Kak KM yang sering melakukan aksi lucah tanpa segan silau, maka tidak pelik apabila wujud tajuk-tajuk yang boleh mengaibkan dirinya sendiri. Ye dak?
-silakan SHARE utk manfaat bersama-


Nak Cantik?..Nak Gebu?..Nak Kurus?...Klik Kat Sini


Sumber :  mynewshub
No comments

Thanks For Comment !!! :)

Wajib Terjah