TFS

Tarian Gelekan Maut Coco Dan Ira Kaza… Juaranya?

Share:
Tarian Gelekan Maut Coco Dan Ira Kaza… Siapakah Juaranya?



MASIH anda ingat lagi dengan seorang gadis bernama Ira Kaza yang pernah ‘mengegarkan’ media sosial gara-gara aksi tarian lagu One Dance yang menjadi tular suatu ketika dahulu?




Anak kepada pelakon Kazar Sairi ini tiba-tiba kembali menjadi topik perbualan hangat menerusi laman Twitter apabila netizen mula membandingkan dirinya dengan minah pelat mat salleh, King Coco.

IRA DAN BAPANYA KAZAR.

Ini susulan, satu video berdurasi 22 saat menyaksikan Coco menari dalam keadaan mengiurkan tersebar menjadi viral.

Video itu lantas menarik perhatian ramai hinggakan ada netizen membuat perbandingan mengenai tarian mereka.

“Coco pun buat video gelek macam Irakaza. Mana pilihan korang? Bincangkan. (10 markah),” tulis seorang netizen yang menggunakan nama Pembenci Kasut.

Pembandingan itu mendapat lebih 2,200 undian dan menyaksikan Ira Kaza menang dengan 91 peratus manakala, Coco hanya sembilan peratus.

Malah, penggunaan hastag #TeamIrakaza dan #TeamCoco turut menghiasi laman mikro itu.

Menurut komen netizen, tarian yang dilakukan Ira jauh lebih mengancam berbanding tarian Coco yang kelihatan tidak berseni dan kaku.

“Apa benda la si Coco ni. Nak gelek belajar dengan @IraKaza la,” tulis Shauqi.

“Coco gelek macam kayu jati,” tulis Mimie

Selain itu, netizen turut membandingkan mengenai susuk tubuh mereka dengan menyifatkan Ira memiliki badan yang mantap sementara Coco terlalu kurus.


“@IraKaza wins. Coco keding tekcik,” tulis Hadi.

“Try hard coco ni. Body macam cardboard. Body macam @IraKaza sedaplah juga,” tulis Ginger Prince.

Malah, Netizen turut memperli tindakan Coco mendedahkan bahagian perutnya sebagai sia-sia, kerana berpendapat Ira kelihatan lebih seksi tanpa mempamerkan anggota badannya.


Tidak kurang juga, ada #TeamIrakaza berpendapat Coco sengaja cuba meniru aksi Ira.

Dek kerana pembandingan itu juga, ramai #TeamIrakaza berharap gadis itu muncul dengan video aksi tarian baharu.






-silakan SHARE utk manfaat bersama-


Nak Cantik?..Nak Gebu?..Nak Kurus?...Klik Kat Sini


Sumber :  mynewshub




No comments

Thanks For Comment !!! :)

Wajib Terjah