TFS

Atikah Suhaime Katanya Enggan Seksi Lagi, Betul Ke?

Share:
Atikah Suhaime Katanya Enggan Seksi Lagi, Betul Ke?


SEOLAH-OLAH serik dengan gosip yang menimpanya berkaitan foto bogel bersama beberapa pelakon lelaki tempatan. Atikah Suhaime membertahu dirinya enggan tampil seksi lagi.
Menerusi sebuah portal tempatan, dia berkata, pengalaman pahit berkaitan fotonya yang tersebar itu benar-benar memberikan kesan dan pengajaran kepadanya.

“Saya mengakui kontroversi yang berlaku terhadap saya sebelum ini banyak mengajar dan membuatkan saya lebih berhati-hati terhadap sikap dan penampilan diri. Dan juga mungkin saya akan mengurangkan penampilan yang terlampau seksi selepas ini.”


Dalam pada itu pelakon drama Bila Hati Berbicara ini turut berharap bahawa penampilan baharunya nanti akan menjadi contoh dan ikutan ramai disamping sesuai dengan dirinya.

“Saya mahu apa yang digayakan menjadi ikutan dan pastinya penampilan imej itu sepadan dan sesuai untuk semua. Diharap dengan imej baru dan penampilan baru memberi lebih semangat baru untuk saya lebih ke depan,” katanya kepada Projek MMO.

Perkembangan terbaharu Atikah, dia sedang menjalani penggambaran drama Seharum Mawar terbitan syarikat produksi JS Pictures, selain akan terbang ke Indonesia kerana terlibat dengan pembikinan filem My Stupid Boss 2.
-silakan SHARE utk manfaat bersama-


Nak Cantik?..Nak Gebu?..Nak Kurus?...Klik Kat Sini


Sumber :  mynewshub
No comments

Thanks For Comment !!! :)

Wajib Terjah