TFS

Kini Viral Hafiz Buat Suprise Atas Kapal Mewah Pula

Share:
Kini Viral Hafiz Buat Suprise Atas Kapal Mewah PulaKAMI pasti, rakyat Malayia masih lagi tidak lupa akan kisah viral mengenai lelaki bernama Hafiz Mahamad yang membuat kejutan untuk kekasihnya dengan menyewa sebuah limosin putih?Iyelah, mana mungkin boleh lupa tahap ‘kemanisan’ Hafiz melayan dan menyambut ulang tahun kekasihnya, Syafiqah hingga membuatkan kejutan itu menjadi perbualan hangat dan trending di laman sosial.


Fenomena yang dibawa Hafiz juga telah menyebabkan ramai wanita berangan-angan mengimpikan kekasih yang boleh melakukan kejutan seperti yang dibuatnya.

Nampaknya, wanita di luar sana mungkin bakal gigit jari lagi kerana Hafiz sekali lagi membuatkan kejutan manis buat Syafiqah namun kali ini menggunakan kapal mewah pula.

Bukan sahaja Syafiqah, Hafiz turut membawa keluarganya dan keluarga tunangnya menaiki kapal mewah itu.

Dan tidak ketinggalan, Hafiz telah mengupah jurugambar profesional untuk merakamkan gambar dan detik indah mereka di atas kapal mewah itu.


Pendek kata, memang sweet habislah apa yang dilakukan Hafiz ini!

Melihat video yang dimuat naiknya di laman Instagram, pasangan ini tidak ubah persis ala-ala aksi filem ‘Titanic’ pula.

Sementara itu, dalam satu video yang dimuat naikkan, Hafiz memberitahu, dia berbuat demikian adalah untuk kepuasan dirinya demi membahagiakan dan mengembirakan orang yang tersayang seperti keluarganya dan Syafiqah.
-silakan SHARE utk manfaat bersama-


Nak Cantik?..Nak Gebu?..Nak Kurus?...Klik Kat Sini


Sumber :  mynewshub
No comments

Thanks For Comment !!! :)

Wajib Terjah