TFS

Model Cantik Dan Seksi Ini Janji Beri Seks Percuma Mengadu Letih

Share:
Model Cantik Dan Seksi Ini Janji Beri Seks Percuma Mengadu LetihMODEL dari Itali, Paola Saulino, 27, yang mengejutkan ramai apabila berjanji untuk melakukan seks dengan pengundi jika mereka menolak pungutan suara yang diadakan di negara berkenaan, kini meluahkan rasa letih selepas melayani 400 orang.
Paolo bagaimanapun berikrar untuk melayani sekurang-kurangnya sejuta orang bagi membuktikan bahawa dia adalah seorang yang mengotakan janji.

Dia memulakan kempen ‘melayan’ pengundi dengan melancarkan `Pompa Tour’ mulai 7 hingga 21 Januari lalu.


Pungutan suara itu diadakan di Itali pada bulan November tahun lepas berhubung pembaharuan perlembagaan. Ia juga menyaksikan Perdana Menteri Itali, Matteo Renzi terpaksa meletak jawatan selepas kalah teruk dalam proses pungutan suara itu.

Apabila proses pungutan suara itu menunjukkan 59% orang menolak pembaharuan perlembagaan yang dicadangkan Renzi, ramai yang menjangkakan Paola akan menarik diri.

Bagaimanapun Paola telah mengotakan janjinya dan kini dia akan mengadakan Pompa Tour pusingan kedua yang akan bermula di Foggia pada Rabu ini.

“Matlamat saya adalah satu juta, saya sukakan satu juta,’’ katanya yang menyatakan dia berada dalam keadaan yang sihat dan tidak mengalami sebarang kecederaan.

Paola berkata, dia melakukan seks itu di dalam bilik dan akan memutuskan sama ada seseorang lelaki itu perlu memakai kondom atau tidak.

“Jika saya tidak mahu dia memakainya, ia ok, saya yang memilih. Tiada yang merungut setakat ini,’’ katanya. Mereka yang ingin meniduri Paola perlu berbuat demikian menerusi emel.

Seramai 10,000 orang telah memohon dan mereka akan menerima kod untuk tempahan serta alamat yang akan diberikan kelak.
-silakan SHARE utk manfaat bersama-


Nak Cantik?..Nak Gebu?..Nak Kurus?...Klik Kat Sini


Sumber :  mynewshub
No comments

Thanks For Comment !!! :)

Wajib Terjah