TFS

Mak Nyah ‘Naik Syeikh’ Serang Wanita Sampai Cedera

Share:
Mak Nyah ‘Naik Syeikh’ Serang Wanita Sampai CederaSEORANG wanita telah retak tangan kirinya selepas dia diserang oleh tiga orang mak nyah yang berang akibat terlepas mengeluarkan komen pedas terhadap mereka.
Wanita berusia 44 tahun itu turut cedera di bahagian kepala dan perut berikutan insiden yang berlaku pada pukul 5 petang, Selasa lalu itu.

Timbalan Ketua Polis Daerah Dept Supt Yusuf Unis berkata bahawa ketiga-tiga suspek yang berusia antara 20 hingga 31 tahun itu sedang berjalan kaki ssemasa mereka terdengar perbualan antara mangsa dengan salah seorang jirannya.

Al-kisahnya, mangsa memberitahu jiran tersebut bahawa mak nyah-mak nyah itu tidak pandai menjaga rumah dan tidak tahu memasak.

“Selepas mendengar perbualan itu selama beberapa minit, ketiga-tiga suspek hilang sabar lalu bertindak menyerang mangsa dengan selipar dan kerusi kayu,” kata Supt Yusuf.

Mangsa telah dirawat di Hospital Segamat manakala suspek-suspek tersebut telah ditahan oleh pihak polis di pekan Chaah.

Itulah orang tua-tua sudah pesan; cakap siang pandang-pandang, cakap malam dengar-dengar. Mak nyah ni memang berperwatakan wanita tapi kudratnya masih lelaki, tau!
-silakan SHARE utk manfaat bersama-


Nak Cantik?..Nak Gebu?..Nak Kurus?...Klik Kat Sini


Sumber :  mynewshub
No comments

Thanks For Comment !!! :)

Wajib Terjah